Over Vind Lokaal

Over VIND LOKAAL

Vindlokaal.be werd gelanceerd om lokale handelaars en ondernemers te steunen.

De initiatiefnemers van “Vind Lokaal” willen niet alleen de lokale ondernemers steunen. Ze willen ook helpen om mensen bewust te maken van het belang van een lokale economie en gemeenschap. Lokaal maakt alles beter en is het begin van een betere wereld.

Ondernemers zijn zich vaak niet bewust van hun online voetafdruk. Dat terwijl de online wereld steeds aan belang wint. Er drijgt een digitale kloof te ontstaan tussen de kleinere ondernemers en hun doelgroep. “Vind Lokaal” wil een online brug slaan tussen lokale ondernemers en lokale gemeenschappen.

Om online in contact te blijven met je eigen lokale gemeenschap, kun je bij Viind Lokaal terecht.

Vind Lokaal verbindt lokale gemeenschappen en lokale ondernemers. Lokaal maakt alles beter en is het begin van een betere wereld.

Met de lancering van de nieuwe website onderstrepen we het toekomstige belang van lokale gemeenschappen. Lokale starters en lokaal talent krijgen zo een platform om zichzelf online in de kijker te zetten.

Zet jouw zaak of bedrijf in de kijker bij honderden mensen uit je eigen regio.

Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit je eigen regio. Bouw aan je relatie met de klanten in je directe omgeving. Lokaal werken werkt nu eenmaal beter.

 

Kerstgeschenk voor Lokale ondernemers!